Search here...
TOP
Leerkracht worden Opbouw opleiding Pabo Pabo Start schooljaar Tips

De leerkracht worden die jij wilt zijn! – Werkboek voor pabo-studenten en startende leerkrachten

De leerkracht worden die jij wilt zijn! - Werkboek voor pabo-studenten en startende leerkrachten

Hieronder kun je het werkboek gratis downloaden waarmee jij dichterbij de leerkracht kunt komen die jij nu wilt zijn als startende leerkracht. Het is een mooi document waarin jij op een fijne manier leert kijken naar jouw belemmerende overtuigingen en blokkades. Je gaat verkennen wie jij als leerkracht nu écht wilt zijn en waar jij op dit moment bent in jouw proces. Gun jezelf de tijd om dit werkboek in te vullen, het brengt je dichterbij de leerkracht die jij wilt zijn. You got this! Als startende leerkracht weet ik als geen ander hoe het is om jezelf te vergelijken met anderen, te denken dat je niet genoeg doet voor je leerlingen (terwijl je ALLES geeft), dat je zo’n vervelend kritisch stemmetje in je hoofd hebt die je telkens weer wijst op wat niet goed gaat etc. Ik wil jou leren hoe ik hier vanaf ben gekomen. Iedereen kan dit, ook jij! Dit werkboek mag je zien als een eerste stap.

Wil je daarna meer leren? Dan ben je welkom bij de Journal Challenge op instagram. Lees hieronder alle informatie en meld je aan:

Download hieronder het gratis werkboek: De leerkracht worden die jij wilt zijn!

Mocht je deze post willen pinnen op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt! Een foto sturen via Instagram @juffieopdedijk vind ik ook enorm leuk, dan kan ik hem reposten!

De leerkracht worden die jij wilt zijn! - Werkboek voor pabo-studenten en startende leerkrachten

Juffie op de dijk