Search here...
TOP

Disclaimer

Juffie op de dijk is een onderdeel van Meisje op de dijk. Meisje op de dijk staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met KVK nummer: 
69427003. Voor vragen, suggesties of andere zaken kun je contact opnemen via info@juffieopdedijk.nl. Met enige regelmaat behandel ik ook berichten via Instagram privé berichten (@juffieopdedijk).

Alle artikelen en foto’s op Juffie op de dijk zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto te kopiëren of verspreiden ook elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaresse Dana Verdoorn.

Juffieopdedijk.nl wordt met grote zorg ontwikkeld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle berichten op Juffie op de dijk zijn geplaatst op basis van eigen ervaringen en meningen. Artikelen waar ik zelf niet achter sta, worden niet geplaatst.

Juffieopdedijk.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Juffieopdedijk.nl. Ook is Juffie op de dijk niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van Juffieopdedijk.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Privacy Verklaring

1.Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Juffieopdedijk.nl is een belangrijke en nauwkeurige taak. Vandaar deze privacy verklaring over de informatie die Juffieopdedijk.nl verzamelt en hoe deze wordt gebruikt.

2. Toestemming

Door de informatie en uitingen op Juffieopdedijk.nl te gebruiken, ga je akkoord met deze privacy verklaring en de voorwaarden die hierin zijn opgenomen.

3. Vragen

Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy verklaring van Juffieopdedijk.nl, kun je contact opnemen via info@juffieopdedijk.nl.

4. Reacties plaatsen op Juffie op de dijk

Juffieopdedijk biedt de mogelijkheid om reacties achter te laten op een blogpost. Hierbij kun je je naam, e-mailadres en website invullen. Het is niet verplicht om deze gegevens in te vullen. Je e-mailadres wordt enkel opgeslagen zodat wij je kunnen bereiken als je een vraag hebt of om de uitslag van een winactie te communiceren. Je e-mailadres wordt niet met derden gedeeld en  wordt ook niet gebruikt voor reclamedoeleinden. Reacties blijven online staan zolang het desbetreffende artikel online staat en door een reactie onder een artikel van Juffieopdedijk.nl te plaatsen, stem je hier mee in.

Wil je eerder geplaatste reactie(s) inzien of verwijderen van onze website? Stuur dan een mail naar info@juffieopdedijk.nl

5. Mailen naar Juffie op de dijk

Je kunt mij mailen op info@juffieopdedijk.nl. Je gestuurde mail wordt opgeslagen op een beveiligde mailserver. Alleen Juffie op de dijk (Dana) heeft toegang tot deze server.

6. Google Analytics voor monitoren gedrag bezoekers – analytische cookies

Juffieopdedijk.nl maakt gebruik van verschillende statistieken om bij te houden wie de website bezoekt, wat bezoekers bekijken en welke pagina’s worden bezocht. Dit levert informatie op die bijdraagt aan de kwaliteit van de website en content. Juffieopdedijk.nl plaatst analytische cookies bij bezoekers.

De informatie die via deze cookies wordt geregistreerd bestaat o.a uit het type browser en de bekeken pagina’s. Tevens wordt ingezien waar bezoekers Juffieopdedijk.nl voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie blijft anoniem en is niet gekoppeld aan verdere persoonlijke informatie.

Google Analytics cookies die door Juffieopdedijk.nl worden geplaatst voldoen aan de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

  • Door middel van een afgesloten verwerkersovereenkomst.
  • Gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet terug te voeren op een individu. IP-adressen worden hiervoor anoniem gemaakt.
  • ‘Gegevens delen’ is uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen statistieken met Google worden gedeeld en dat de volgende opties allemaal staan uitgeschakeld:
    • Producten en Services van Google
    • Benchmarking: verzamelde en anonieme gegevens delen met Google en derden
    • Technische ondersteuning
    • Accountspecialisten van Google
    • Gegevensdeling
    • User ID
  • Er wordt verder geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.
  • Juffie op de dijk bewaard de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.

7. Cookies uitschakelen

Je hebt het recht te kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van de desbetreffende browser.

8. Winacties, adverteren en hosting

Juffieopdedijk organiseert winacties met samenwerkende partners. Door mee te doen aan deze winacties, stem je ermee in dat indien je wint, je gegevens over je adres en e-mail adres met mij deelt. Ik stuur deze door naar de desbetreffende partner die vervolgens de gewonnen prijs zal opsturen. Juffie op de dijk doet niets met deze gegevens.

Voor adverteren op Facebook en Instagram maakt Juffie op de dijk gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die  bekend zijn van jou bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen Juffie op de dijk om de advertentie te laten zien aan die juiste personen die mogelijke interesse hebben in mijn content. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden van persoon tot persoon.

Siteground is de host van deze website/webwinkel. Alle gegevens die je via Juffie op de dijk ter beschikking stelt (zoals naam, email-adres en ip-adres) worden opgeslagen op de servers van Siteground. Siteground heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Kijk voor meer informatie op: https://www.siteground.com/terms.htm

Mailchimp is een e-mail service provider. Zij ontvangen je naam en e-mailadres. Mailchimp heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

9. Autoriteit Persoonsgegevens en datalek meldingen.

De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Datalek

Per 1 januari 2016 ben ik als website beheerder verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn.

11. Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@juffieopdedijk.nl Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.