Search here...
TOP
DIY Knutselen Organisatie Printables Video's

DIY: Zelf je eigen handige leerkracht toolbox maken!

DIY: Zelf je eigen handige leerkracht toolbox maken!

Via Instagram werd ik een tijdje geleden op een heel leuk idee gebracht. Op verschillende Amerikaanse teacher accounts zag ik de meest prachtige teacher toolboxes voorbij komen! Van simpele ladekastjes naar mega handige kastjes voor alle spullen in je bureaula. Dit wilde ik zelf natuurlijk ook voor in mijn klas. In Nederland heb je alleen geen target waar je zo’n kant en klare leerkracht toolbox kunt kopen. En daarom bestelde ik een simpel schroevenkastje die je via Bol.com of de lokale bouwmarkt kunt kopen. Ik toverde hem om tot een mega cute en handig kastje voor in mijn klas.

DIY: Zelf je eigen handige leerkracht toolbox maken!
DIY: Zelf je eigen handige leerkracht toolbox maken!

In de video laat ik je precies zien hoe ik dit kastje heb gemaakt!

De labels voor dit kastje die ik heb gemaakt en gebruik kun je hieronder gratis downloaden. Je kunt deze ook eenvoudig zelf maken met behulp van een tabel in een Word bestand.

Als je ook deze leerkracht toolbox gaat maken, tag @juffieopdedijk dan op Instagram! Ik kan niet wachten om jou creatie te mogen zien! Veel succes alvast!

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Mocht je deze video willen deze op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt!

Juffie op de dijk

1 COMMENT

  • erotik

    I truly appreciate this post. Much thanks again. Fantastic. Tammi Raymund Saimon

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *