Search here...
TOP

Voor mijn klas shoppen vind ik echt geweldig! Zelf ben ik dol op een goed gevulden boekenkast in de klas en de kinderen vinden dit helemaal top. Daarom zoek ik regelmatig naar toffe boeken voor in mijn klas, voor ieder wat wils! Ook prentenboeken zet ik regelmatig in tijdens een (lees)les, zelfs in groep 7 vinden kinderen dit nog enorm leuk.

Tijdens mijn eerste jaar als leerkracht ben ik regelmatig nog zoekende naar wat er allemaal op mijn pad komt. Ik vind het daarom super waardevol om mezelf te blijven inlezen, zo voel ik me telkens iets meer bekwaam en ook zelfverzekerder. Ik ben super blij dat er handige boeken zijn met concrete tips en voorbeelden die ik in de praktijk kan inzetten, specifiek voor startende leerkrachten net als ik dat nu ben (2020-2021).

Plannen is een van mijn hobby’s, ja écht! Geloof het of niet maar ik ben dol op het maken van planningen, to do lijstjes en ik schrijf het liefst van alles op in notitieboekjes. Voor mij heeft dit ook een belangrijke functie, ik ben namelijk behoorlijk chaotisch en het opschrijven van wat er in mijn hoofd om gaat zorgt voor een stukje rust. Ik heb daarom twee planners: een Mascha planner voor mijn privéleven en een planner voor mijn werk. Zo kan ik alles netjes bijhouden en ben ik (bijna) altijd up to date! Mijn hoofd is net een zeef dus dit is voor mij een echte must!

Op de onderstaande afbeeldingen zie je een heleboel mega toffe en waardevolle producten waarvan ik de meeste zelf ook heb en gebruik in mijn klas. Onder/in elke afbeelding kun je op het linkje klikken als je dit product zelf ook wilt bestellen. Doe je dit via een van deze linkjes dan krijg ik daar een mini bijdrage voor omdat het een affiliatie linkje is. Je hoeft dit dus niet via dit linkje te bestellen, in de afbeelding staat de product titel, maar doe je dit wel dan help je mij daar enorm mee! Hoe klein elke bijdrage ook is (een paar cent per bestelling), dit helpt mij allemaal mee om Juffie op de dijk draaiende te houden.

Super leuk als je via deze pagina (of via een andere weg) een van deze items hebt besteld. Laat mij dit weten via Instagram @juffieopdedijk dan kan ik het ook zien!

Mocht je nog andere musthaves voor in de klas weten, let me know, daar word ik mega enthousiast van!