Search here...
TOP
De opleiding Leerkracht worden Pabo Video's

Het Leerkracht in spé – membership, een uniek platform voor pabo-studenten (to be) en startende leerkrachten!

leerkracht in spe membership

Hi pabo student (to be) of startende leerkracht!

♡ In een besloten FB groep staan 11 thema’s in de schijnwerpers die met zorg gekozen zijn. Deze thema’s zijn aan bod gekomen: motivatie, klasmanagement, Positive Behavior Support, perfectionisme, bewegend leren, plannen en organiseren, gouden weken/start schooljaar, leesbevordering in de klas, lesgeven met verschillen (passend onderwijs), assertief communiceren als leerkracht en executieve functies. Er zijn al veel shifts gemaakt door de leerkrachten in spé! Specialisten in het vakgebied van het thema delen in een unieke masterclass video een inspirerende les. Deze masterclass kun je zien als een exclusieve toevoeging bovenop je pabo opleiding. Je wordt geprikkeld en geïnspireerd om de kennis en ervaringen van de expert in te zetten in de praktijk. De masterclasses blijven beschikbaar om te (her)bekijken wanneer het jou het beste uitkomt. Alles op jouw tempo!

♡ Toffe extra’s die enkel voor de leden van het Leerkracht in spé – Membership beschikbaar zijn zoals printables en extra video’s.

Ben jij een Leerkracht in spé en wil jij onderdeel worden van dit unieke membership? Fantastisch als jouw antwoord hierop ja is!

Let op! Er komt geen nieuwe content meer online, van februari 2022 t/m december 2022 is er maandelijks een nieuw thema online gekomen. Alle content zoals masterclasses, extra video’s en printables zijn blijvend te bekijken en downloaden.

Cadeautje: je ontvangt direct na je bestelling een set van 100 dagritmekaarten van Juffie op de dijk in je mailbox t.w.v. 7,97

Na het afronden van jouw bestelde lidmaatschap ontvang je een download met daarin alle verdere informatie. Ook mag je een verzoek sturen naar de facebook groep: https://www.facebook.com/groups/leerkrachtinspemembership je wordt z.s.m. toegevoegd.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@juffieopdedijk.nl

Liefs, Dana
@juffieopdedijk

Juffie op de dijk