Search here...
TOP
Video's

Ik ben zwanger!👶Mijn familie ons mooie nieuws vertellen

Ons eerste kindje komt eraan! Ik ben zwanger vlog

In deze video deel ik het mooiste nieuws ooit! Mijn vriend Timothy en ik verwachten ons eerste kindje, ik ben zwanger! In de video vertel ik er alles over, hoe ik me heb gevoeld de eerste weken. Ook zie je hoe ik het nieuws aan mijn ouders en zusje vertelde en zie je hun reactie. Super bijzonder om dit op beeld te hebben en leuk voor later haha!

Ik ben benieuwd of er meer leerkrachten zijn die dit lezen en ook in het nieuwe jaar een kindje verwachten. Deel het bij de reacties of via Instagram @juffieopdedijk of @meisjeopdedijk (mijn persoonlijke account).

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *