Search here...
TOP
De opleiding Leerkracht worden Pabo Uncategorized Video's

Je allereerste dag voor de klas als juf of meester! TIPS

Je allereerste dag voor de klas als juf of meester! TIPS

In deze nieuwe video geef ik handige tips die je kunt gebruiken als je voor de eerste (of tweede, derde, vierde etc.) keer gaat stagelopen op een school. Misschien zit je in het eerste jaar van de Pabo of denk je eraan om aan de Pabo te beginnen en ben je benieuwd naar wat er tijdens een stage op je afkomt. In deze video vertel ik daar alles over en geef ik je super handige tips die ik had willen hebben toen ik mijn eerste stage als juf Dana had. Je eerste stage als juf of meester is al spannend genoeg dus met deze tips krijg jij een succesvolle, vliegende start voor de klas!

Kijk gezellig mee naar de video en abonneer je gratis op mijn kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s en je helpt mij om te groeien.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie, laat weten wat je ervan vond bij de comments onder de video of onder deze post.

Heb je een leuk idee voor een volgende video? Laat dit ook altijd weten, ik ben benieuwd!

Je allereerste dag voor de klas als juf of meester! TIPS
Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *