Search here...
TOP
Uncategorized Video's

Juffie op de dijk heeft vanaf nu haar eigen YouTube kanaal!

Juffie op de dijk heeft vanaf nu haar eigen YouTube kanaal!

Vanaf deze week komt er elke week een nieuwe video online op het YouTube kanaal van Juffie op de dijk! De eerdere video’s over het onderwijs kon je bekijken op mijn bestaande YouTube kanaal (Meisje op de dijk). Omdat ik graag meer wil doen met mijn passie voor het onderwijs besloot ik om een apart YouTube kanaal aan te maken voor Juffie op de dijk. Hier zal ik wekelijks één of meerdere video’s uploaden met allerlei onderwijs gerelateerde onderwerpen. Van onderbouw & bovenbouw knutsel/DIY video’s, Pabo onderwerpen en (boek) reviews tot aan les ideetjes! Alle tips een ideetjes zijn natuurlijk meer dan welkom! Ik heb ontzettend veel zin om (toekomstige) leerkrachten te inspireren en het onderwijs van een fijne kant te laten zien.

Door je gratis te abonneren op het YouTube kanaal van Juffie op de dijk help je mij met groeien. Er zijn minimaal 100 abonnees nodig om allerlei functies te ”unlocken” als content creator. Je helpt mij daarom echt enorm door jezelf te abonneren op mijn kanaal. Dit is helemaal gratis én je blijft op de hoogte van de nieuwste video’s.

De aller eerste video staat voor je klaar op zondag 16 februari 09:00uur.

Klik op de onderstaande foto om naar Juffie op de dijk op YouTube te gaan.

Juffie op de dijk heeft vanaf nu haar eigen YouTube kanaal!
Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *