Search here...
TOP

Over Juffie op de dijk

Mijn naam is Dana, 27 jaar en ik ben in juni van 2020 afgestudeerd aan de pabo in Breda. Nu sta ik drie dagen in de week voor groep 8 in het Speciaal Basisonderwijs! Via mijn website, Instagram @juffieopdedijk/@leerkrachtinspe en de besloten Facebook groep Leerkracht in spé – PABO (5200+ leden) neem ik je mee in mijn avontuur als startende leerkracht.

In het Leerkracht in spé – Membership kunnen pabo-studenten en startende leerkrachten zichzelf maandelijks ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. In 2022 zijn er 11 onderwijs gerelateerde thema’s waarover experts masterclasses delen. Ook kun je daar AL je pabo en onderwijs vragen stellen. Bestel je deelname in de webshop en wees welkom!

Neem een kijkje op Juffie op de dijk voor meer informatie over allerlei onderwerpen die gaan over het leerkracht worden én zijn!

When one teaches, two learn!

Een tip, idee, samenwerking of een vraag? Mail naar info@juffieopdedijk.nl.

Mijn visie op onderwijs

Voor mij is het belangrijk om onderwijs te bieden waarin alle kinderen maximale kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Met aandacht voor de kansen en beperkingen van de individuele leerling, zonder de groep als geheel uit het oog te verliezen. Het is onderwijs waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving waarin ruimte is voor het maken van fouten en het proces minstens zo belangrijk is als het product.

Ik streef nu nog in mijn stage & straks in mijn eigen klas naar onderwijs dat de volgende kenmerken heeft:

BETEKENISVOL – HOGE BETROKKENHEID – CREATIVITEIT –VERANTWOORDELIJKHEID – SAMENWERKING – MOTIVATIE

Contact?

Heb je een tip/idee/gastblog/samenwerking voor of met Juffie op de dijk? Neem dan contact op via info@juffieopdedijk.nl. Instagram: @juffieopdedijk en @leerkrachtinspe

Disclaimer & Privacy

Lees hier mijn disclaimer en met zorg samengestelde privacy verklaring.