Search here...
TOP
Plannen Video's

Masterclass video’s plannen en organiseren bij kinderen en als startende leerkracht

Masterclass video's plannen en organiseren bij kinderen en als startende leerkracht

In juli staat het thema Plannen en Organiseren centraal in het Leerkracht in spé membership. Dit thema wordt naar mijn inziens nog onderbelicht op de PABO’s en speelt een belangrijke rol bij startende leerkrachten. Hoe ziet de cyclus van een schooljaar nu precies uit? En hoe kun je enorme pieken voorkomen in je administratie gedurende het jaar? Er komt veel op je af als je na je diploma de verantwoordelijkheid krijgt over een groep. Daarom ben ik super blij met de samenwerking van twee top experts op het gebied van Plannen en Organiseren in het onderwijs!


In de masterclass van Debby van Oosten Plannen&zo neemt zij je mee in de wereld van plannen bij kinderen in de basisschool leeftijd! Op mijn Instagram @juffieopdedijk kun je nu de preview van deze waardevolle masterclass bekijken!

Marianne Vervest van Organiseren met Marianne gaat aan de slag met Plannen voor jou als startende leerkracht!

Beide video masterclasses zijn ruim een uur aan inspiratie, kennis, inzichten, tips en tools om iedere pabo student en startende leerkracht te helpen bij het krijgen van overzicht en structuur in de planning van hunzelf en die van de leerlingen! Kortom, dit wil je volgen!

Ga jij de masterclasses over Plannen en Organiseren volgen? Wij zijn benieuwd! Meld je hieronder aan en gebruik code: leerkrachtinspe15 voor 15% korting op je lidmaatschap! Elke maand in 2022 een nieuw thema, en je kunt alle eerdere masterclasses ook nog volgen wanneer het jou het beste uitkomt! Je blijft lid zolang de groep bestaat dus alle tijd om de content van de groep op jouw tempo te volgen. Ik hoop dat ik jou net als de andere 130+ leden mag verwelkomen in dit mooie en unieke platform voor pabo-studenten (to be) en startende leerkrachten! Ik zie je snel!

Meer info over het Leerkracht in spé – membership? Of ook een masterclass geven op dit unieke platform? Stuur een bericht naar info@juffieopdedijk.nl of kijk op Juffieopdedijk.nl

Juffie op de dijk