Search here...
TOP
De opleiding Leerkracht worden LIO Opbouw opleiding Pabo Pabo Stage Uncategorized Video's

Mijn Pabo ervaringen van jaar 1 tot jaar 4

In deze nieuwe video vertel ik alles over hoe en waarom ik aan de Pabo ben begonnen. Ik vertel onder andere over mijn tijd op kamers in Breda en over de stagegroepen die ik tijdens de Pabo heb gehad. Ook vertel ik waar ik nu mee bezig ben en waarom ik gekozen heb voor mijn LIO stage in het Speciaal Basisonderwijs.

Kijk gezellig mee naar de video en abonneer je gratis op mijn kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s en je helpt mij om te groeien.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie, laat weten wat je ervan vond bij de comments onder de video of onder deze post.

Heb je een leuk idee voor een volgende video? Laat dit ook altijd weten, ik ben benieuwd!

MIJN PABO ERVARINGEN van jaar 1 tot jaar 4
Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *