Search here...
TOP
podcast

Podcast #19 Mega kritisch zijn als pabostudent en leerkracht, loslaten in jouw perfectionisme..

Podcast #19 Mega kritisch zijn als pabostudent en leerkracht, loslaten in jouw perfectionisme..

Beluister hieronder gratis mijn nieuwste podcast op Spotify. Je helpt mij enorm om mijn boodschap te verspreiden onder pabostudenten en startende leerkrachten door deze podcast te ranken met sterren én door hem te delen op jouw sociale media. Tag @juffieopdedijk op Instagram als je de podcast deelt, dan kan ik jouw post reposten op mijn account. Alvast enorm bedankt & natuurlijk veel plezier met het luisteren van deze podcast! Liefs, Dana

Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.