Search here...
TOP
Uncategorized

Podcast #31 Niet jezelf kunnen zijn met een mentor in de klas als pabo-student, met deze tips kom je daar vanaf!

Met meer energie naar huis na een dag voor de klas

Beluister hieronder gratis mijn nieuwste podcast op Spotify. Je helpt mij enorm om mijn boodschap te verspreiden onder pabostudenten en startende leerkrachten door deze podcast te ranken met sterren op Spotify én door hem te delen op jouw sociale media met bijvoorbeeld een screenshot. Tag @juffieopdedijk of @leerkrachtinspe op Instagram als je de podcast deelt, dan kan ik jouw post reposten op mijn account. Alvast enorm bedankt & natuurlijk veel plezier met het luisteren van deze podcast! Liefs, Dana

Alles mag weg uit de webshop met 75% korting, gebruik code ''allesmagweg''

Juffie op de dijk