Search here...
TOP
Uncategorized

Shoplog: dit kocht ik allemaal voor mijn eerste jaar als juf

DIT KOCHT IK ALLEMAAL VOOR MIJN EERSTE JAAR ALS JUF!👩‍🏫 Shoplog Action, HEMA, Flying Tiger en meer

Zelf vind ik het ontzettend leuk om na te denken over hoe ik komend schooljaar mijn eigen eerste klas mag gaan inrichten. Ondanks dat het zomervakantie is, heb ik al wat leuke plannetjes bedacht. Ook tijdens een dagje shoppen kon ik het niet laten om ondertussen rond te neuzen of ik leuke spullen zag voor in mijn groep 7. Drie keer raden of dat gelukt is?

Het antwoord is uiteraard ja! Ik heb een aantal spullen aangeschaft waarvan ik het leuk vond om ze te hebben. Of ik dit ook perse nodig heb is nog maar de vraag maar ik word er in elk geval helemaal blij van! En dat vind ik zelf het belangrijkste. Omdat ik het zelf enorm leuk vind om te zien wat andere leerkrachten voor ideetjes en spullen hebben, maakte ik een shoplop. Wie weet mag ik jou hiermee inspireren en zie je ook iets leuks.

Ook geef ik je een handige tip mee over een super goedkope vervanger van de time timers..

De items kocht ik de afgelopen twee weken (vanaf half juli 2020) dus de meeste items zullen nu nog te shoppen zijn, mocht er iets leuks voor je tussen zitten. In de video beschrijving onder de video kun je van de meeste items de productlinkjes vinden.

Laat bij de reacties onder de video zeker weten wat je ervan vond en ik ben benieuwd of ik nog iets mis in deze video, ik laat me graag inspireren! 😉

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Mocht je deze video willen deze op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt!

DIT KOCHT IK ALLEMAAL VOOR MIJN EERSTE JAAR ALS JUF!👩‍🏫 Shoplog Action, HEMA, Flying Tiger en meer
Juffie op de dijk

3 COMMENTS

 • ZkxoldJRuQWLqrP

  HbWrKLqatEPpTX

 • joe biden we just did

  Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other sites?
  I have a blog centered on the same topics you discuss
  and would really like to have you share some stories/information. I know my audience would enjoy your work.

  If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

  Here is my web site; joe biden we just did
  joe biden we just did onlangs geplaatst…joe biden we just didMy Profile

 • we just did 46 hat

  Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few
  of the images aren’t loading correctly. I’m not sure
  why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show
  the same outcome.

  Take a look at my website – we just did 46 hat
  we just did 46 hat onlangs geplaatst…we just did 46 hatMy Profile

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *