Search here...
TOP
Printables

Spreekbeurt beoordelingsformulier voor de middenbouw en bovenbouw, gratis download

spreekbeurt beoordelingsformulier voor de middenbouw en bovenbouw

In mijn groep 7 in het SBO zijn we deze periode bezig met de eerste spreekbeurten. Super spannend voor de meeste kinderen en daarom ook belangrijk voor mij om dit voor hen een succeservaring te laten zijn. Ik heb dit formulier gemaakt en gebruikt om de spreekbeurten mee te beoordelen. De tops en tips van mij en van hun klasgenoten komt erop te staan. Ik maak voordat ze beginnen een foto met op het digibord hun powerpoint. Deze print ik uit en plak ik achterop het beoordelingsformulier. Dit lamineer ik en mogen de kids mee naar huis nemen. Daar zijn ze enorm trots op!

Mocht je deze post willen pinnen op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt! Een foto sturen via Instagram @juffieopdedijk vind ik ook enorm leuk, dan kan ik hem reposten!

Stuur zeker een foto naar @juffieopdedijk op Instagram als je de items in je klas gebruikt!
Dan kan ik het delen & ik vind het mega leuk om te zien!

Juffie op de dijk