Search here...
TOP
Organisatie Plannen Uncategorized

Super handige en vrolijke A3 leerkracht bureau planner!

Desk planner leerkrachten A3 en A4 formaat juffieopdedijk

Het komende schooljaar krijg ik voor het eerst na mijn diploma mijn eigen groep! Daar heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in want dit is waar ik vier jaar lang voor op de pabo heb gezeten. Ik kan bijna niet wachten om lekker aan de slag te gaan met het inrichten van mijn klas en om het onderwijs vorm te gaan geven op mijn manier.

Er komt veel op je af als je na je studie ”opeens” je eigen groep hebt. Daarom vind ik het zelf enorm prettig om wat structuur aan te brengen in de chaos. Je moet aan zoveel dingen denken en als je net zo chaotisch bent als ik vind je het vast ook super fijn als je zoveel mogelijk vooraf gestructureerd hebt!

Voor de klas ben ik al bezig met het maken van mijn eigen dagritme kaarten en andere toebehoren. Om vanaf de start van het nieuwe schooljaar voor mezelf zoveel mogelijk structuur in te bouwen maak ik graag gebruik van een handige planner. De meeste planners voldoen niet echt aan mijn eisen omdat ik graag een grote, overzichtelijke planner wil gebruiken. En het oog wil natuurlijk ook wat ;-). Daarom besloot ik om het heft in eigen handen te nemen en zodoende heb ik mijn eigen, vrolijke en handige desk planner ontworpen!

Ik heb hem voor het nieuwe schooljaar zelf alvast uitgeprint en hij ziet er zó vrolijk uit! Ik heb vier hoofd kleuren gebruikt die zich per maand af wisselen: roze, oranje, geel en koraal rood. Zelf heb ik de planner op A3 afgedrukt zodat hij lekker groot is en ik altijd een handig overzicht met to do’s etc. bij de hand heb. Ook heb ik een leeg vel tussen elke maand gedaan voor extra aantekeningen of voor krabbels die niet in het zicht hoeven te liggen.

Op mijn Instagram @juffieopdedijk liet ik de planner via de stories zien en dat leverde mega veel comments op over waar ik de planner vandaan had. Mega lief compliment! En daar wilde ik iets voor terug doen! Daarom heb ik een printable gemaakt van deze leuke en handige planner zodat jij de planner ook op je bureau kunt gebruiken in de klas!

Je kunt heb hieronder bestellen, je ontvangt de planner dan in twee formaten A3 en A4 als download. Print heb zelf gemakkelijk uit, doe een paar nietjes in de zijkant en je bent ready to go!

Laat me via Instagram weten als je de planner gebruikt in de klas met de hashtag #juffieopdedijkplanner of tag me in je foto, dan kan ik hem delen!

Alvast veel plezier van je planner! Ik zal het komende jaar delen wat ik er allemaal in zet maar nu eerst genieten van de zomervakantie :-).

Deel de pin van deze planner op jouw Pinterest bord & inspireer ook andere leerkrachten.

Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *