Search here...
TOP
De opleiding Leerkracht worden Uncategorized Video's

Van HBO-Verpleegkunde naar de Pabo. Zo verliepen mijn studies

Van HBO-Verpleegkunde naar de Pabo. Zo verliepen mijn studies

In deze nieuwe video klets ik gezellig met je over mijn studiekeuzes die ik de afgelopen jaren maakte. Na de Havo op de middelbare school (2012) besloot ik om de studie Verpleegkunde te gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Dat eerste jaar was qua studiepunten niet zo’n succes waardoor ik besloot om opnieuw aan de opleidingen Verpleegkunde te beginnen in Breda op Avans Hogeschool. Tijdens deze studie gebeurde er van alles waardoor ik in 2016 besloot om met mijn studie te stoppen en schreef ik mij in voor de Pabo bij Avans. Ik zat op dat moment al op kamers en ik wilde nu echt 100% voor deze nieuwe opleiding gaan. Ik vertel je in de video hoe ik tot mijn besluit kwam en waarom ik naast mijn nieuwe studie ook nog een eigen bedrijf begon. Laat bij de reacties onder de video weten welke studie jij volgt of hebt gevolgd en of je daar nu iets mee doet. Ik ben heel erg benieuwd! Kijk je mee naar mijn verhaal?

Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s en je helpt mij om te groeien! ♡

Bedankt voor het kijken naar deze video! Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie, laat weten wat je ervan vond bij de comments onder de video of onder deze post.

Heb je een leuk idee voor een volgende video? Laat dit ook altijd weten, ik ben benieuwd!

Van HBO-Verpleegkunde naar de Pabo. Zo verliepen mijn studies
Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *