Search here...
TOP
Uncategorized

Video: Armbandjes maken en onderwijs vragen beantwoorden

Armbandjes maken en onderwijs vragen beantwoorden De PABO, mijn eerste eigen klas, advies & meer

In deze nieuwe video beantwoord ik allerlei leuke onderwijsgerelateerde vragen. Over de PABO, mijn eerste eigen klas, adviezen en meer. Ik ben benieuwd welke antwoorden jij herkent en laat het zeker ook weten als je na het zien van deze video nog andere vragen hebt.

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Mocht je deze video willen deze op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt!

Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *