Search here...
TOP
Seizoenen Video's

Video: Intratuin & Sostrene Grene kerstshoppen, shop met me mee!

INTRATUIN & SOSTRENE GRENE KERSTSHOPPENπŸŽ„πŸ˜Shop met me mee!

In deze gezellige kerstvlog neem ik je mee tijdens een dagje kerstshoppen in Breda! Ik ben ieder jaar weer dol op de kerst en dit jaar helemaal nu we eindelijk ons eigen huis hebben. We gaan ons huis dus helemaal kerst proof kunnen maken dit keer. Samen met mijn vriend zijn we naar de Sostrene Grene geweest en naar de Intratuin, ik neem je mee met wat we allemaal tegenkwamen. Aan het einde van de vlog deel ik de shoplog met de spulletjes die we uiteindelijk zelf hebben gekocht.

Ben jij ook zo dol op de kerst? Let me know bij de reacties, ik ben benieuwd waar jij graag je kerst inkopen doet!

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Juffie op de dijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *