Search here...
TOP
De opleiding Geld verdienen Leerkracht worden Pabo

Video: Zo kwam ik aan mijn fulltime baan als leerkracht

Zo kwam ik aan mijn fulltime baan als leerkracht in het SBO! โœจ | JUF STORYTIME ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ

In deze nieuwe video vertel ik je alles over hoe ik aan mijn fulltime baan als leerkracht in het speciaal basisonderwijs ben gekomen. Ik begin bij het derde jaar van de pabo waarin ik al specifiekere keuzes moest maken over het verdere verloop van mijn studie. Daarna ga ik verder in op hoe ik de afweging maakte tussen solliciteren in het regulier of speciaal onderwijs. Ik deel mijn eerlijke en persoonlijke verhaal over het sollicitatieproces wat ik ben doorlopen en welke keuzes ik uiteindelijk heb overwogen en gemaakt. Ik ben benieuwd hoe het solliciteren bij jou verliep na het behalen van je studie en laat het zeker ook weten als je na het zien van deze video nog andere vragen hebt.

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Mocht je deze video willen deze op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geรฏnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt!

SOLLICITEREN IN HET ONDERWIJS
Juffie op de dijk

9 COMMENTS

 • parasite

  Very interesting details you have noted, thankyou for putting up. Frank Maddie Lorenzo

 • netflix

  There is certainly a great deal to learn about this topic. I really like all the points you have made. Elianora Yardley Jaynell

 • yabanci

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the very same niche as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot! Jami Russ Anabella

 • 720p

  I am often to blog writing and i actually value your content. The post has really peaks my rate of interest. I am going to bookmark your site as well as maintain checking for new details. Mercie Gris Ball

 • netflix

  Muchos Gracias for your blog article. Really thank you! Awesome. Nanete Hodge Hausmann

 • Ahaa, its pleasant conversation on the topic of this piece
  of writing here at this web site, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
  asmr 0mniartist

 • My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year
  and am worried about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated! 0mniartist asmr

 • You are so awesome! I do not suppose I’ve read through something
  like that before. So nice to discover someone with genuine thoughts on this subject matter.

  Seriously.. thanks for starting this up. This
  web site is one thing that’s needed on the web,
  someone with some originality! asmr 0mniartist

 • http://bit.ly/3acu8mK

  I loved as much as you will receive carried out right here.

  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.

  unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very
  often inside case you shield this hike. asmr 0mniartist

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *