Search here...
TOP
De opleiding Geld verdienen Leerkracht worden Pabo

Video: Zo kwam ik aan mijn fulltime baan als leerkracht

Zo kwam ik aan mijn fulltime baan als leerkracht in het SBO! ✨ | JUF STORYTIME πŸ‘©β€πŸ«

In deze nieuwe video vertel ik je alles over hoe ik aan mijn fulltime baan als leerkracht in het speciaal basisonderwijs ben gekomen. Ik begin bij het derde jaar van de pabo waarin ik al specifiekere keuzes moest maken over het verdere verloop van mijn studie. Daarna ga ik verder in op hoe ik de afweging maakte tussen solliciteren in het regulier of speciaal onderwijs. Ik deel mijn eerlijke en persoonlijke verhaal over het sollicitatieproces wat ik ben doorlopen en welke keuzes ik uiteindelijk heb overwogen en gemaakt. Ik ben benieuwd hoe het solliciteren bij jou verliep na het behalen van je studie en laat het zeker ook weten als je na het zien van deze video nog andere vragen hebt.

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal, daar help je mij enorm mee!

Veel kijk plezier!

Mocht je deze video willen deze op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geΓ―nspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt!

SOLLICITEREN IN HET ONDERWIJS
Juffie op de dijk

3 COMMENTS

  • download

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this article and also the rest of the site is also really good. Sara Burl Sheffy

  • filmi full izle

    I used to feel bad for him until I started watching all these Chris Hanson interviews. Tanhya Billy Limemann

  • film izle

    I am really grateful to the holder of this web site who has shared this enormous post at at this time. Malinda Allen Brenton

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *