Search here...
TOP
Lessen Ouders Printables Start schooljaar Startweek Tips

Vragenlijst Jezelf in beeld, voor de leerlingen om in de start weken in te vullen. Gratis printable.

Vragenlijst Jezelf in beeld, voor de leerlingen om in de start weken in te vullen. Gratis printable. (3)

Gratis printable om in de eerste schoolweken in te laten vullen door de leerlingen. Zo krijg jij als leerkracht de leerling beter in beeld (vanuit het perspectief van de leerlingen). En heb je een mooie opening om het gesprek te starten. Je kunt deze vragenlijst natuurlijk ook op een ander moment meegeven of in laten vullen. Je kunt ook de vragenlijst voor de ouders downloaden, gebruik daar de zoekfunctie voor met de tekst Uw kind in beeld.

Je kunt hieronder 1 pagina gratis downloaden. In het leerkracht in spé membership kun je deze en nog 3 andere varianten gratis downloaden, waaronder een wit-zwart variant (bespaard print kosten ;-)) en met meer basis lettertypen. Je kunt je hieronder aanmelden voor het membership of een aanvullend Start Schooljaar – Gouden Weken pakket bestellen (deze zijn ook gratis te downloaden als je lid bent van het membership). Scroll verder naar beneden om de vragenlijst te downloaden.

Gebruik je deze printable in je klas? Stuur je dan een foto naar @juffieopdedijk op Instagram? Dan kan ik hem reposten!

Mocht je deze post willen pinnen op een van je Pinterest borden zodat er meer leerkrachten geïnspireerd worden dan kan dat met de afbeelding hieronder. Alvast bedankt! Een foto sturen via Instagram @juffieopdedijk vind ik ook enorm leuk, dan kan ik hem reposten!

Juffie op de dijk